خانه| پيام

سبد سفارشات شما


نام کالا قيمت تعداد حذف

با علل اصلی لق شدن دندان ها آشنا شوید


 
قيمت 0ريال

با علل اصلی لق شدن دندان ها آشنا شوید
با علل اصلی لق شدن دندان ها آشنا شوید

تجربه شل و یا لق شدن دندان در کودکان نشانه خوبی است. کودکان در آستانه در آمدن دندان های دائمی، شاهد لق شدن دندان های شیری خود هستند(دندانپزشکی کودکان). اما بروز چنین اتفاقی در سنین بزگسالی نه تنها خوشایند نیست بلکه حتی کمی ترسناک و دلهره آور است. بزرگسالان ممکن است هنگام مشاهده و یا احساس شل شدن دندان ها دچار اضطراب شوند. دندان‌های بزرگسالان دائمی هستند و برای ماندگاری کامل طراحی شده اند. در برخی از موارد دلیلی برای نگرانی درباره وضعیت دندان وجود ندارد. اما اگر درمان و رسیدگی به موقع درباره یک دندان لق صورت نگیرد، ممکن است دندان خود را از دست دهید و برای جایگزینی آن نیازمند درمان و مداخله دندانپزشکی و تخصص ارتودنسی باشید.

بیشتربخوانید... آشنایی با تاریخچه ارتودنسی دندان

علل لق شدن دندان در بزرگسالان چیست؟

 بیماری لثه بارداری (دندانپزشکی بارداری) صدمه و آسیب به دندان پوکی استخوان

پیشگیری از سست شدن دندان ها

روزانه دو بار مسواک بزنید یک بار در روز نخ دندان بزنید سیگار نکشید در معاینات کلینیک دندانپزشکی شرکت کنید هنگام بازی کردن و یا انجام برخی ورزش ها از گارد و محافظ دندان استفاده کنید. برای کمک به جلوگیری از پوکی استخوان از پزشک خود در مورد دریافت مکمل کلسیم و ویتامین D سؤال کنید دیابت خود را کنترل کنید از مصرف داروهایی که میتوانند در لق شدن دندان نقش داشته باشند خودداری کنید.

بیشتربخوانید... ارتودنسی و کرونا

دندان لق شده را چگونه درمان کنیم؟

 دارودرمانی به همراه شستشوی دهان: این موارد می توانند به بهبود سلامتی لثه ها و مبارزه با باکتری های موجود در دهان کمک کنند. عمل جراحی: هدف از عمل جراحی از بین بردن بافت لثه و استخوانی است که دچار آسیب جدی شده است. پیوند استخوان: در این روش درمانی، دندانپزشکان و جراحان دندان می توانند به بازسازی استخوان‌های از دست رفته در بیماری لثه کمک کنند. پیوند بافت نرم: این عمل به عنوان پیوند لثه نیز شناخته می شود. در این روش دندانپزشک اینها میان می‌توانند از بروز آسیب بیشتر به لثه یا دندان در افراد مبتلا به بیماری لثه جلوگیری کنند. ابزار دندانپزشکی: برخی از ابزارهای ارتودنسی مثل انواع گاردها می‌تواند به وارد شدن آسیب ناشی از دندان قروچه کمک کرده و آن را کاهش دهند. درمان دیابت: چنانچه دیابت دارید برای پیشگیری از بروز بیماری لثه حتما آن را مدیریت کنید.

منبع: orthodoctor

پشتیبانی توسط بيزنا | طراحی قالب توسط مهدی نت