خانه| پيام

سبد سفارشات شما


نام کالا قيمت تعداد حذف

علل پس زدن ایمپلنت دندان


 
قيمت 0ريال

علل پس زدن ایمپلنت دندان
علل پس زدن ایمپلنت دندان

با وجودی که تعداد زیادی از ایمپلنت های دندان موفقیت آمیز بوده اند، اما علت دقیق این که چرا ایمپلنت دندان در برخی افراد با شکست مواجه می شود پیچیده است. در ادامه با مجله ارتوبلاگ همراه باشید.

پس زدن ایمپلنت دلایل مختلفی دارد

· بیماری های خود ایمنی

· داروهای بایو فوسفونیت

· گردش خون ضعیف

· فشار بیش از حد

· آلرژی

· عفونت

بیشتربخوانید... درمان فوبیای دندانپزشکی

سایر عوامل مثل وجود التهاب یا بیماری دندان و لثه در نزدیکی محل ایمپلنت خطر عفونت ایمپلنت می افزاید. جویدن مواد غذایی سفت نیز سبب ایجاد التهاب در دندان ها می شوند که این نیز باعث پس زدن ایمپلنت در ماه های اول می شود. پس زدن ثانویه ایمپلنت معمولا پس از مرحله جوش خوردن ایمپلنت با دندان ایجاد می شود. پس زدن ایمپلنت در این موارد مشابه با سایر دندان ها است. مواردی چون لثه های ضعیف و بیمار، دندان قروچه کردن، سیگار کشیدن و ضعف سلامت عمومی، کیفیت استخوان فک و فشار بیش از اندازه جز عواملی هستند که سبب پس زدن ایمپلنت می شوند.

درمان پس زدن ایمپلنت

درمان ایمپلنت پس زده شده، به علت پس زدن ایمپلنت کاملا مرتبط است. در مواردی که عفونت لثه باعث آن شده، درمان به سادگی شامل تمیز کردن ایمپلنت و تمرکز روی افزایش سلامت لثه ها است. در صورتی که عفونت ایمپلنت دندانی در این موارد در همان مراحل اولیه شناسایی شود پیش آگهی بسیار مناسبی خواهد داشت. در مواردی چون آسیب و فشار بیش از حد به استخوانی که ایمپلنت در آن قرار گرفته ممکن است پیوند استخوان نیاز باشد. در صورتی که کاهش حجم استخوان سبب پس زدن ایمپلنت دندان شده پیوند استخوان جز گزینه های درمانی است. در برخی موارد ترجیه دندانپزشک، حذف دندان پس زده شده است.

بیشتربخوانید... بهداشت دهان و دندان کودکان

اما در مواردی که دندان با استخوان فک پیوند خورده، حذف دندان موجب کاهش بیشتر استخوان فک و آسیب می شود. معمولا حذف ایمپلنت های فک پایین به نسبت فک بالا مشکل تر است. شرایط دیگری چون عرض و طول ایمپلنت، کشیدگی و عمق نفوذ آن باعث ایجاد پیچیدگی در حذف ایمپلنت می شوند. در برخی موارد، بلافاصله پس از حذف یک ایمپلنت می توان ایمپلنت دیگری را جایگزین کرد. این جاگذاری بلافاصله، در وقت و زمان فرد صرفه جویی خواهد کرد. وقتی حجم تخریب استخوان زیاد باشد امکان جایگزینی بلافاصله ایمپلنت وجود ندارد. در این موارد نیز، پیوند مجدد استخوان برای ایجاد حجم بیشتر ایمپلنت مفید است.

منبع: بهترین متخصص ارتودنسی در تهران
پشتیبانی توسط بيزنا | طراحی قالب توسط مهدی نت